Et bærekraftig arbeidsmiljø

 

Når man har det bra, presterer man bedre, det samme gjelder for maskiner. Og maskiner som er driftssikre, er også mer lønnsomt for deg. Dette vet du sikkert allerede. Men visste du at drivstoffet også spiller en avgjørende rolle? Både når det gjelder sikkerheten og produktiviteten på arbeidsplassen. I denne artikkelen forklarer vi hvordan og hvorfor.

Fyll trygghet på tanken!

Alle vet hvorfor hjelm og verneutstyr er nødvendig, men få tenker på hva de fyller maskinene med. Med Aspen alkylatbensin får du et sunnere arbeidsmiljø, uten at de som bruker maskinene opplever sløvhet eller hodepine som følge av de skadelige stoffene som finnes i vanlig bensin. I tillegg går motoren jevnere, soter ikke igjen og starter derfor hver gang – også etter sesongoppbevaring. Dette betyr at maskinene dine varer lenger og at du ikke trenger service eller reparasjon like ofte. Bra for både lommeboken og miljøet!

Vi forstår utfordringene dine 

Vil du tenke langsiktig, ta vare på sikkerheten og holde et godt øye med kostnadene? Da er det viktig å skille mellom kvalitet og kopi. Alkylatbensinen vår har vært originalen siden 1988. Dette er et ekstra rent drivstoff som varer lengre enn vanlig bensin. Alkylatbensinen vår er mer holdbar, sunnere å jobbe med og renser samtidig motoren. Derfor er det ikke så rart at Aspen koster noen få kroner mer – fordelene er rett og slett flere.

Visste du at…?

  • Aspen er tryggere. Alkylatbensinen vår er fri for skadelige olefiner og aromatiske karbonforbindelser som finnes i vanlig bensin. Med Aspen trenger du ikke å puste inn disse farlige stoffene, noe som ellers kan føre til nedsatt arbeidsevne og sykdom. Les mer om hvordan Aspen alkylatbensin forbedrer arbeidsmiljøet.

  • Aspen renser. Alkylatbensinen vår er et etanolfritt drivstoff som også renser motorene dine for sot – slik at de fungerer bedre. I motsetning til den nye E10 -bensinen har alkylatbensinen lang holdbarhet og kan derfor lagres. Dette betyr at motorene dine ikke blir skadet under sesongoppbevaring. Her kan du lese mer om hvordan Aspen skiller seg fra E10. Lenge leve maskinene dine!

  • Det er en forskjell på alkylat og alkylat. For over 30 år siden skapte Aspen et revolusjonerende drivstoff, og vi forstår hvorfor så mange prøver å kopiere oss; det er nesten litt smigrende. Men husk: betal for kvalitet, aldri for dårlige kopier. Med Aspen alkylatbensin på tanken er alltid motoren enkel å starte og enkel å vedlikeholde. Velg derfor alltid den riktige, velg originalen.

  • Det er forskjell på fossilt og fossilt. Sammenlignet med vanlig bensin leverer Aspen lavere ozonpåvirkning. Og fordi alkylatbensinen vår er så ren, gjør den susen i alle motoriserte maskiner. Det er rett og slett et bedre og mer bærekraftig drivstoff for mennesker, maskiner og miljø.

  • Bensindrevne maskiner er nødvendig. I noen situasjoner kommer elektriske og batteridrevne maskiner til kort. For eksempel ute i skogen. Da kreves det bensindrevne maskiner for å gjøre jobben, og derfor er det viktig å velge drivstoff med omhu. Når du fyller tanken med Aspen, kan du være sikker på at du velger det beste og mest bærekraftige drivstoffet.

Å fylle drivstoff på lang sikt
I 1988 ble en idé og et ønske om et bedre drivstoff født. Vår grunnlegger Roland Elmäng hadde sett hvor hardt skogarbeidere ble påvirket av å stå i røyken og eksosgassene fra motorsagene. Ideen ble en realitet, og i dag realiserer vi fremdeles Rolands visjon om et trygt og bærekraftig arbeidsmiljø.

Aspen var den første som produserte alkylatbensin. Som pionér tilbyr vi det originale drivstoffet som har blitt raffinert i over 30 år. Vi ligger i front av utviklingen, og innholdet i hver eneste Aspen-kanne har vært igjennom tiår med forskning og testing. Dette er et ansvar og en ære vi bærer med enorm stolthet. Aspen vil alltid være en bedrift som bryr seg. Her kan du lese mer om reisen vår.

Her finner du Aspen
Våre produkter selges over hele landet - finn din nærmeste forhandler her.