Aspen i dag og i morgen

Aspen er et kunnskapsintensivt selskap. Fra hovedkontoret vårt i Hindås utenfor Gøteborg utvikler vi drivstoff, oljer og tilbehør til små motorer.

Historien vår startet med en løsning på et utfordrende problem: skogsarbeidere som rammes av helseproblemer som følge av eksos fra motorsager og ryddesager.

Selskapet preges fortsatt av bekymringen og engasjementet som førte til denne innovasjonen. Målet vårt er alltid å tilby og selge produkter som er bedre for mennesker, maskiner og miljø.

Aspens produkter selges i en rekke land rundt om i verden. De største markedene våre er fortsatt i Europa, men veksten er stabil, og planen vår er at den skal fortsette med det.

Slik arbeider vi med miljøspørsmål

Produktene våre er bedre for miljøet enn alternativene på markedet. Men ambisjonene våre stopper ikke der. Målet vårt er å minimere miljøpåvirkningen i alle trinn i produktprosessen – ikke bare ved å oppfylle de lovpålagte kravene, men ved å holde en høyere standard. Derfor arbeider vi alltid aktivt med å kjøpe inn produkter og tjenester som gir så liten miljøpåvirkning som mulig under produksjon, transport, bruk, destruksjon og resirkulering.

Målene våre for dette området er tydelig formulert i vår miljøpolicy. Den finner du her. Vi er også sertifisert i samsvar med ISO 14001. Du kan laste ned sertifikatet vårt her.

Om Aspen

Aspen er en del av Lantmännen, en landbruks cooperativ eid av 20 000 svenske bønder med virksomhet gjennom hele verdikjeden fra jord til bord. Aspens tilbyr miljøtilpasset drivstoff og vårt firma inkluderer varemerket Agrol, som er en viktig leverandør av smøremidler til det profesjonelle markedet. Hvis du vil vite mer om Lantmännen, kan du besøke www.lantmannen.com.

Siden vi startet Aspen, har produktene våre eliminert store mengder utslipp av skadelige stoffer. Stoffer som har negative konsekvenser for mennesker, maskiner og miljø.

Det skal vi fortsette med.

Vi skal fortsette å forbedre drivstoffene våre, og vi skal utvikle helt nye produkter som er snillere mot menneskene, maskinene og miljøet. Bekymring og engasjement var grunnen til det første produktet vårt, og det skal også være vår ledestjerne i fremtiden. Det kan du stole på.

 

Slik arbeider vi med kvalitet

Helhetsperspektivet er viktig for oss i Aspen. Det preger alt vi gjør, og hvordan vi driver virksomheten vår. Den holdningen er grunnleggende for kvalitetsarbeidet vårt, som du kan lese mer om her. Det er også den holdningen som skaper de beste forutsetningene for langsiktig god lønnsomhet og konkurranseevne.

Siden 1998 har vi arbeidet med de internasjonale kvalitets- og miljøledelsessystemene ISO 9001 og 14001. Her kan du laste ned sertifikatene våre ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

 

Slik behandler vi personopplysningene dine

Når du bruker nettstedene våre og våre andre digitale kanaler, eller kontakter oss, for eksempel i forbindelse med kundeservice, behandler vi personopplysningene dine. Det er viktig for oss at dette gjøres i samsvar med gjeldende lover og regler, at du føler deg trygg på hvordan vi behandler opplysningene dine, og at du vet hvilke rettigheter du har i forbindelse med dette. Hvis du vil fordype deg i dette, kan du lese personvernerklæringen vår, som vi har laget sammen med Lantmännen, vårt morselskap. Den finner du her.