Bytt drivstoff!

Fyll tanken med et drivstoff som gjør stor forskjell for deg og din jobb i hagen eller skogen. Aspen alkylatbensin - bedre for deg, maskinen din og miljøet du jobber i.

Ha en god vår og sommer med Aspen-produkter

Vi nærmer oss en ny vår- og sommersesong, så ikke glem å gjennomgå maskinene dine akkurat nå, så du er klar til å starte når gresset begynner å vokse. Hvis du også fyller dem med Aspen-alkylatbensin, er det stor sjanse for at de starter allerede på første rykk.

Stort sett all bensin inneholder opp til 5 vol% etanol. En komponent som kan forårsake korrosjon og binde fuktighet i drivstoffet, som i sin tur kan forårsake at motoren blir vanskelig å starte og får ujevn gange. Etanol er også et løsemiddel som kan løse opp smuss og avleiringer som har bygget seg opp i drivstofftanken over tid, og det fører til tiltetting av drivstoffsystemet. Dette kan føre til tungstartet motor, ujevn gange og i verste fall motorhavari.

Så det er mange grunner til å erstatte vanlig bensin med Aspen alkylatbensin. Motoren starter lettere, den går jevnt og effektivt og motoren setter ikke igjen. Det er rett og slett bedre for deg, maskinen din og miljøet.

Aspen Park - nytt utvalg av smøremidler
Hvis du også vil ha smøremidler av høy kvalitet til maskinene dine, bør du velge Aspen Park, som er et nytt sortiment av smøremidler. Den oppfyller de nyeste produktspesifikasjonene og er utmerket for både profesjonelle og hjemmefiksere. Her kan du lese mer om sortimentet.

Hvordan er arbeidsmiljøet ditt?

Er du som oss, som liker at maskiner er lettstelte, lettstartede og fremfor alt – bedre for deg og miljøet du arbeider i?

Les mer om hvordan du kan forbedre arbeidsmiljøet ditt.

Finn rett drivstoff

Har du en totaktsmotor, skal du velge den røde kannen som inneholder Aspen 2. Til firetaktsmotorer passer den blå kannen med Aspen 4. Er du usikker på hvilken motor maskinen eller båten din har? Totaktsmotorer finnes vanligvis i motorsager, ryddesager, kappemaskiner, hekksakser og mopeder. Firetaktsmotorer finnes ofte i gressklippere, jordfresere, snøfresere, båtmotorer og mopeder.

Se produktutvalget