Bytt drivstoff i sommer!

I sommer skal alt bare fungere. Solen skal skinne, plantene vokse og fisken nappe. Dessuten skal motoren starte lett og jobbe så lenge du vil. Om og om igjen uten besværlige avbrudd. Bytt drivstoff til Aspen 2 og Aspen 4 så kan du kjøre langt inn i sommernatten.

En problemfri sommer

Det finnes mange grunner til å bytte ut vanlig bensin med alkylatdrivstoffet Aspen 2 og Aspen 4. Motoren starter lettere. Gir jevn og effektiv drift. Tetter ikke til motorens deler. Tåler lang lagring. Bedre for menneske, maskin og miljø.

Les mer hvordan du kan beskytte livet i havna

Konkurrer og vinn drivstoff!

Nå kan du vinne Aspen alkylatdrivstoff til en verdi av 1 500 kr.

Slik gjør du det:

  • Kjøp en kanne med alkylatdrivstoffet Aspen 2 eller Aspen 4 og last opp et bilde av hvordan du bruker ditt favorittdrivstoff.
  • Begrunn hvorfor nettopp du bør vinne.
  • Tagg med #byttdrivstoff og @Aspenfuels.

Konkurransen avsluttes 15. august 2020. Tre vinnere kåres av en jury bestående av representanter fra Aspen og Welcom. Ansatte i Lantmännen Aspen kan ikke delta i konkurransen. Juryens beslutning kan ikke påklages. Ved å delta i konkurransen godkjenner du at Lantmännen Aspen kan lagre dine opplysninger i ett år, for å kunne kontakte deg og sende ut premier til vinnerne, samt at ditt navn kan komme til å bli publisert på aspen.no.

Finn forhandler

Finn rett drivstoff

Har du en totaktsmotor, skal du velge den røde kannen som inneholder Aspen 2. Til firetaktsmotorer passer den blå kannen med Aspen 4. Er du usikker på hvilken motor maskinen eller båten din har? Totaktsmotorer finnes vanligvis i motorsager, ryddesager, kappemaskiner, hekksakser og mopeder. Firetaktsmotorer finnes ofte i gressklippere, jordfresere, snøfresere, båtmotorer og mopeder.

Se produktutvalget

Fyll opp tanken før vinterhvilen

Fyll på med Aspen før du setter bort maskinen eller båten for sesongen, så er motoren startklar etter vinterhvilen. Til forskjell fra vanlig bensin tåler Aspens alkylatdrivstoff lang lagring. Aspen 2 og 4 holder motoren i fin stand gjennom hele vinteren uten å tette til dens deler.