Strømkrisen har ført til vedmangel

Mange huseiere tar nå saken i egne hender og går ut med motorsagen, for å sikre at de har vedkubber til vinteren. En kostnadseffektiv løsning, så lenge motoren starter som den skal. Her spiller drivstoffvalget en avgjørende rolle, og nedenfor snakker vi om hvilket drivstoff som er best for maskinen, nabolaget og lommeboken.

 

Nye tider krever nye tenkemåter

Vedsekkene som er til salgs har blitt dyrere og færre. For huseiere er det derfor naturlig å gå ut for å sage egen ved. Motorsagene går varme, og noen klarer seg bedre enn andre. Men det er ikke nødvendigvis alderen eller prislappen som avgjør om motorsagen presterer som den skal. Eller rettere sagt, når opp til sitt fulle potensial.

Det hele er ganske enkelt – alle motorer trenger et rent drivstoff for å kunne yte på riktig måte i lang tid. Det gjelder uansett hvor mange år maskinen har på nakken og hva den kostet. Når du fyller på med riktig type drivstoff slipper du å bekymre deg for at motorsagen skal begynne lage problemer midt i vedjakten. Et renere drivstoff er derfor alltid prisgunstig, og den reneste bensinen er Aspen alkylatbensin. Det er en etanolfri bensin som også er renset for mange av de skadelige stoffene som finnes i vanlig E10-bensin. Da slipper du at motoren soter til, og du unngår å puste inn illeluktende avgasser.

Med riktig drivstoff i tanken viser du respekt for både motorsagen og dine omgivelser.

Riktig drivstoffvalg er en trygghet

Vedtyveri og ”vedstress”. To ganske ukoselige ord som nå er vanligere enn noen gang i dagspressen. Men vedmangelen trenger ikke føles utrygg. Det er snarere en utfordring som må håndteres på en langsiktig måte. Når du passer på motorsagen din fungerer den som den skal, og det er langsiktig og fremfor alt økonomisk. Og som vi fortalte ovenfor er drivstoffet mer enn bare et drivstoff. Det handler om mer enn det. Ditt drivstoffvalg avgjør motorsagens utholdenhet, og hvor sunt det er å være i miljøet der du sager. For ingen vil ha illeluktende avgasser i sin nærhet, eller hva?

Med riktig drivstoff i tanken viser du derfor respekt for motorsagen og for dine omgivelser. For å gjøre det trenger du et drivstoff som er renere enn vanlig handelsbensin. Du trenger alkylatbensin, fra Aspen.

Aspen alkylatbensin er en trygg hverdagsinvestering i en tid med høye kostnader.

En motorsag må alltid starte

Spesielt nå, når man som villaeier trenger den aller mest. Derfor er ditt valg av drivstoff viktigere enn noen gang. Når du fyller tanken på motorsagen med riktig bensin, sørger du for å unngå ytelsesproblemer på grunn av en tilsotet motor. Da vil din motorsag starte og gjøre jobben hver gang du går ut for å felle og kappe trær.

Med andre ord: Aspen alkylatbensin er en trygg hverdagsinvestering i en tid med høye kostnader. Fyller du tanken med vanlig E10-bensin, kan du komme til å betale dyrt for det. Her kan du lese mer om Aspen alkylatbensin.