Aspens racingdrivstoff gjør motorsporten mer sportsligVaremerker er viktige for motorsporten

I motorsporten er det veldig viktig med produkter av høy kvalitet, og slippe å gå på akkord med verken pris eller kvalitet. Folk vil helst bare ha ”det beste”. Derfor er vi i Aspen ekstra stolte over at man velger å kjøre med vårt drivstoff, og at folk føler seg trygge når de fyller tanken på biler med motorer som er verdt mye penger.I motorsporten er det veldig viktig med produkter av høy kvalitet, og slippe å gå på akkord med verken pris eller kvalitet. Folk vil helst bare ha ”det beste”. Derfor er vi i Aspen ekstra stolte over at man velger å kjøre med vårt drivstoff, og at folk føler seg trygge når de fyller tanken på biler med motorer som er verdt mye penger.En annerledes konkurransesesong for STCC TCR Scandinavia

Etter en konkurransesesong som var alt annet enn vanlig, hadde STCC TCR Scandinavia sesongfinale på Knutstorp Ring den 10. oktober. På grunn av situasjonen med Corona-virus trodde man på vårparten at det ikke ville være mulig å gjennomføre konkurranser i det hele tatt. Men litt etter hvert ble det besluttet å arrangere et antall konkurranser likevel, men uten publikum. Når det ble gjennomført konkurranser i klassen STCC, Porsche Carrera Cup Scandinavia, Formula Nordic og V8 Thunder Cars sto Aspen klar med høyoktan-drivstoffene Aspen+ og Aspen R. To høyytelses-drivstoffer som gir mer effekt, samtidig som de oppfyller internasjonale racingregler.

 

           flagga


Aspen, en offisiell leverandør av racingdrivstoff

Aspen har vært offisiell leverandør av racingdrivstoff til STCC og klassene Porsche Carrera Cup Scandinavia, Formula Nordic og V8 Thunder Cars i Norden i lang tid. Og det er primært to grunner til at vi har hatt et så langvarig samarbeid med motorsportbransjen. Den første er stabiliteten og kvaliteten på drivstoffene, for når motoren er stilt inn for å kjøre på Aspen-drivstoff kan man fokusere på andre ting. Det er ikke nødvendig å gjøre gjentatte justeringer fordi drivstoffet kommer til å oppføre seg på nøyaktig samme måte neste gang man fyller tanken. Den andre grunnen er logistikken. Vi har i årenes løp innarbeidet rutiner og arbeidsmåter som forenkler og effektiviserer, og det verdsettes høyt av både team og teknikere. Aspens drivstoffer er like viktige som en hvilken som helst annen viktig komponent for biler som konkurrerer på bane.

Vi kan faktisk stikke haken frem og påstå at Aspen racingdrivstoff gjør motorsporten mer sportslig. Dels fordi den jevne kvaliteten på drivstoffene gjør at alle konkurrerer på like vilkår, og dels fordi de har mindre påvirkning på miljøet.

Fem raske fakta om Aspens racingdrivstoff

  • Holder alltid høy og jevn kvalitet.
  • Høy forbrenningshastighet.
  • Reduserer risikoen for banking i motoren.
  • Reduserer slitasjen på motoren og gir økt levetid.
  • Færre farlige bensindamper.

Les mer.
Aspen+
Aspen R