Tanker vekkes, tanker fylles

Visste du at bensinen i din tank er mer enn bare et drivstoff? Den avgjør faktisk hvor lenge din maskin holder og hvor sunt ditt arbeidsmiljø er. Her forklarer vi hva du kan gjøre for å slippe store reparasjonskostnader og skadelige avgasser – uansett om du skal felle trær, bygge noe stort eller sette bort maskinene dine for sesongen.

 

Din motorsag skal alltid starte

I fjor fikk vi føle både strømkrisen og vedkrisen. Mange huseiere gikk derfor ut med motorsagen og ordnet med egen ved i forkant av vinteren. Så, hvordan blir det i år? Det vet man ikke helt ennå, men mye tyder på at motorsagene går varme denne høsten også. Derfor vil vi gi deg noe å tenke på, før du fyller tanken.

Vanlig bensin inneholder blant annet etanol, som sliter på motoren, forgasseren og gummipakningene. Men det er ikke bare motorsagen som får gjennomgå. Du som bruker den, må arbeide i avgasser med skadelige hydrokarboner og andre helseskadelige stoffer.

Aspen alkylatbensin er etanolfri og opp til 99 % renere enn vanlig bensin fra bensinstasjonen. Når vår alkylatbensin forbrennes, rengjøres motoren for sot og skadelige belegg. Samtidig blir avgassene renere, og du unngår å forurense arbeidsmiljøet ditt.

Så husk at: Jo renere bensin du velger, desto mer valuta får du for pengene. Med Aspen i tanken starter din motorsag hver gang og du får et sunnere arbeidsmiljø.Arbeid som ikke går på helsa løs

Vår grunnlegger, Roland Elmäng, så hvordan hardt arbeidende skogsarbeidere fikk lide av å stå i bensindamp og avgasser fra sine motorsager. Og hvor utrolig tidkrevende det kan være når motoren begynner å lage problemer. For over 30 år siden gjorde han noe med dette, og den dag i dag jobber vi fremdeles med å realisere Rolands visjon om et trygt og bærekraftig arbeidsmiljø. Aspen 2 er derfor alltid det smarte drivstoffvalget når trær skal felles, ved skal kløyves og kanter skal ryddes.Bygg og føl deg trygg

Uansett om du bygger med store maskiner eller fikser litt på fritiden, så fortjener du selvfølgelig et like sunt og driftssikkert arbeidsmiljø. Og da trenger du en renere bensin enn den du fyller på bilen. Derfor finnes Aspen alkylatbensin – den inneholder opp til 99 prosent færre skadelige hydrokarboner. Perfekt for deg som verdsetter helsen din, omgivelsene og dine arbeidsredskaper. Her finnes de rette produktene for trygge arbeidsdager.

Tips i forkant av høsten!

Snart har gressklipperen og båtmotoren gjort sitt for i år. Men før du setter dem bort for sesongen, husk å fylle tanken med Aspen alkylatbensin. Da slipper du lekkasjer fra gummipakninger og slanger, og unngår at motoren tar skade. Vanlig bensin inneholder nemlig etanol som sliter på maskinene og binder fuktighet som kan resultere i rust. Aspens alkylatbensin er helt etanolfri, har lang holdbarhet og rengjør motoren for sot og skadelige belegg. 

Vi vil være i dine tanker

For vi vet hvilken forskjell vi kan gjøre for dine maskiner og ditt arbeidsmiljø. Du skal kunne arbeide effektivt, uten dyre reparasjoner eller skadelige avgasser. Med Aspen er dette lett å ordne. Så sørg for at dine maskiner holder lenger og presterer bedre – velg et renere drivstoff.