Strømkrisen krever bærekraftige løsninger

Mange prøver å holde strømregningene nede så godt de kan. Det merkes fremfor alt på salget av ved, der etterspørselen nå er større enn tilbudet. Men det merkes også på salget av bensindrevne strømaggregater, og her er det mange faktorer som avgjør om kjøpet er en god investering eller ikke. To utfordringer - som begge krever bærekraftige løsninger. Og det er her Aspen kommer inn i bildet.

 

Det er akutt mangel på ved i Norge

Norske huseiere er vant til å gå høsten og vinteren i møte med ved til ovnen. Men nå når strømprisene setter nye rekorder, støvsuges markedet i jakten på vedsekker. I dag er det derfor akutt mangel på ved i landet.

Dette får huseiere til å ville ta saken i egne hender, og mange tar nå frem motorsagen for å lage sine egne vedkubber. En god tanke, så lenge man har riktig drivstoff i tanken. Jobben med å felle trær og sage opp til håndterbare kubber for kløyving tar nemlig tid. Og jo lengre tid man ferdes i uønskede eksosutslipp, desto dårligere for kroppen.

Bruker du Aspen alkylatbensin får du en lettstartet motorsag og slipper avgasser som forårsaker tretthet og hodepine.

For å unngå dette bør man bruke alkylatbensin fra Aspen. Det er et etanolfritt drivstoff som er renere enn vanlig bensin. Da slipper man avgasser som forårsaker tretthet og hodepine – samtidig som motorsagen holder seg lettstartet og lettstelt. 

Lage sin egen strøm på riktig måte

Et bensindrevet strømaggregat er en god investering, så lenge maskinen fungerer som den skal. Ellers kan investeringen raskt bli til en uønsket utgift i en tid med allerede høye utgifter. Her spiller bensinvalget en stor rolle. Vanlig bensin, også såkalt E10-bensin, inneholder 10 % etanol – som binder fuktighet ved lagring og kan føre til rust, slitasje og redusert ytelser for motoren i strømaggregatet. Men også til illeluktende avgasser, som man helst vil slippe i sitt hjemmemiljø.

Heldigvis finnes det et bedre alternativ for bensindrevne strømaggregater. Aspen alkylatbensin er et etanolfritt drivstoff som får strømaggregatets motor til å prestere bedre og holde lengre. Og strømaggregatet starter som det skal når du trenger det som aller mest. Uten illeluktende utslipp i villaområdet.

Aspen er et bedre alternativ for bensindrevne strømaggregater.

Til forskjell fra E10-bensin har Aspen alkylatbensin dessuten lang holdbarhet. Den tåler derfor å lagres, og det innebærer at strømaggregatets motor ikke tar skade under lagring. Strømaggregatet blir ikke utslitt før tiden, og det er en trygghet for huseieren i en tid med allerede høye utgifter. Med Aspen i tanken vil ditt strømaggregat være en god og bærekraftig investering. Her kan du lese mer om Aspen alkylatbensin.