Det er på tide med nye vaner!

Solen er her og endelig kan vi se frem til hagearbeid, båtturer og sommerens byggeprosjekter. Det er en herlig tid til å være utendørs og vi på Aspen vil at det fortsetter å være slik. Derfor vil vi hjelpe deg til å bryte med usunne drivstoffvaner. Du, maskinene dine og alle i din nærhet fortjener bedre – og her forteller vi hva og hvorfor.

 

Først og fremst, er ”vanlig bensin” en uvane?

Det avhenger av maskinen. Vanlig bensin er primært beregnet for større kjøretøy som brukes året rundt. Men når det gjelder mindre maskiner, for eksempel gressklipperen eller båtmotoren, kan vanlig bensin gjøre mer skade enn nytte. Den inneholder nemlig etanol, som binder fuktighet ved lagring og det kan føre til rust, slitasje og dårligere ytelser for dine maskiner. Men også til illeluktende avgasser. Så, ja – vanlig bensin er faktisk en uvane for deg som vil klippe gresset, nyte båtturen, trimme buskene, felle trær eller kjøre firehjuling.

Du fortjener bedre

Det handler om din luft og andres. Hvis du vil arbeide trygt og fokusert skal du ta vare på de maskinene du har og oppleve sjøen uten å forurense. Med nye og sunnere drivstoffvaner har du, omgivelsene og maskinene det bedre og presterer deretter. Å bytte til Aspen alkylatbensin innebærer derfor å bryte med en usunn drivstoffvane – både ute i naturen og inne i maskinen. Dette er begrunnelsen:

  1. Bedre luft er sunn fornuft. Med Aspen alkylatbensin i tanken gjør du en viktig innsats både for deg selv og dine omgivelser. Da slipper du og alle i din nærhet de aromatiske karbonforbindelsene, olefiner og andre skadelige stoffer som finnes i vanlig bensin. Det gjør hverdagen sikrere, uten avgasser som forårsaker sløvhet og hodepine.

  2. Dine maskiner holder lenger. Til forskjell fra vanlig bensin er Aspen alkylatbensin fri for etanol. Den tåler derfor å lagres og rengjør motoren istedenfor å slite på den. Da fortsetter motoren å være lettstartet og dine maskiner blir lettstelte, også etter vinteropplag. Kort sagt: Med Aspen i tanken holder dine maskiner lenger og koster derfor mindre.

 

 

Utfordre det akterutseilte – velg det foredlede

Uansett om du er proff eller fritidsbruker trenger du et drivstoff som får dine maskiner til å prestere slik de skal, uten at du og alle i din nærhet tar skade. Alkylatbensin er svaret, og Aspen er originalen. Vi har foredlet våre drivstoffer i over 30 år, og vi leder utviklingen innen alkylatbensin. Mange forsøker å imitere oss, men ingen når opp til den høye kvaliteten som har blitt vår signatur. Så husk at: kvalitet er et godt kjøp, kopier kan bli kostbart. Velg derfor alltid riktig – velg Aspen, originalen siden 1988. Her finner du riktig drivstoff for dine maskiner og hvor du kan kjøpe det.

Kvalitet er et godt kjøp, kopier kan bli kostbart!