Vil du være med på vår reise?

Vi har et fantastisk produkt. Aspen alkylatbensin er 99 % renere enn vanlig bensin. Snillere mot menneske, maskin og mil6jø. Drivstoff for folk som bryr seg, ganske enkelt. Vår visjon er å gi så mange som mulig mulighet til å bruke den.

Aspen består av en flat og kunnskapsintensiv organisasjon med 45 engasjerte medarbeidere. Siden 2006 har vi vært eid av Lantmännen, noe som har økt mulighetene for å nå ut med våre alternative og spesialtilpassede drivstoffer til enda flere samtidig som vi kan frigjøre ressurser til videre forskning og utvikling. Aspen alkylatbensin selges på dunk og på pumpe i alt fra hagebutikker, byggvarehus og stormarkeder til faghandler, marinaer og sjøsportbutikker.

I dag er vi representert i 21 land i Europa, og nye markeder kommer hele tiden inn i Aspen-familien. Siden Europa snart er dekket, utvider vi videre mot andre kontinenter.

Aspen-ånden bygger på at kundene og partnerne alltid skal føle tillit og oppleve en følelse av merverdi når de samarbeider med oss. Og akkurat som på grunnleggeren Roland Elmängs tid kjennetegnes vårt selskap av nytenking, innovasjon og et sterkt miljøengasjement.

Vårt hovedkontor rommer så vel forskning og utvikling som produksjon, distribusjon og lager og ligger i Hindås like utenfor Göteborg. Strategisk plassert ut fra et logistikksynspunkt, ved riksvei 40 og Landvetter flyplass. Og i nærheten av innsjøen Aspen, som også har gitt navn til selskapet.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt hvis du har spørsmål eller synspunkter, uansett om du er kunde, forhandler eller om du vil jobbe hos oss.

Vel møtt på Aspen!

Les mer om vår personvernpolicy og informasjon om informasjonskapsler (cookies)her.